Ruim assortiment     Lage prijzen   Ruime vakkennis

informatie

Bestelling & Betaling

Bestellen

Bestellen gaat eenvoudig.
De stoffen zijn gerangschikt in categorieën. Met een paar muisklikken komt u dieper de categorie binnen en ziet u het overzicht aan kleuren in het betreffende dessin. Nog een muisklik en u bent op de productpagina waar u alle gegevens kunt nalezen. Op deze pagina kunt u een staal aanvragen of het product bestellen.
Heeft u een staal ontvangen en wilt u de stof bestellen? Via zoeken kunt u het artikelnummer invoeren en komt u direct bij het gewenste product.
Alle bestellingen worden in de database opgeslagen in een beveiligde omgeving. Bestellingen worden via de website en per e-mail met u afgehandeld.
U dient hiervoor een juist e-mail adres op te geven. Is het adres onjuist, dan kunnen geen bestellingen uitgeleverd worden.

Direct na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een automatisch aangemaakte bevestiging met alle benodigde gegevens.

Bestelling corrigeren

Het kan voorkomen, dat u bij het bestellen een fout heeft gemaakt en dit ongedaan wilt maken. Neem in dat geval direct contact met ons op, zodat we dit voor u kunnen herstellen. Indien de stoffen zijn afgeknipt en/of verzonden, is dit helaas niet meer mogelijk.

Minimum afname

De minimum afname voor stoffen en sierband/koord e.d. is 1 meter. Vanaf 1 meter kunt u iedere gewenste lengte bestellen. In een enkel geval kan het voorkomen, dat er meerdere meters afgenomen moeten worden. Dit wordt bij de desbetreffende artikelen vermeld. De overige artikelen gaan per stuk, tenzij anders is aangegeven.


Betalen

U kunt op de volgende manieren betalen:

Vooraf overboeken:

U kunt het bedrag van uw bestelling, inclusief verzendkosten, overmaken.
Vermeld hierbij a.u.b. uw ordernummer die u in de bevestiging heeft ontvangen. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Wij maken voor onderstaande betaalwijzen gebruik van de diensten van Mollie:

Via iDEAL, Bancontact.

Deze betalingen worden voor ons geregeld door Mollie, een veilige en betrouwbare partner.
IDEAL is gemakkelijk en veilig betalen via uw eigen bank. In Nederland de meest gebruikte manier van betalen. Voor België is dit Bancontact.
Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen.